3 Ekim 2010 Pazar

Bendeki haller

Kendimi hiç hamile gibi hissedemiyorum niye derseniz ne mide bulantısı var, ne baş dönmesi ne uyku ne de kokulara karşı hassasiyet. Gerçi ben çok memnunum halimden ama hani hep öyle duymuşuz ya olmazsa tuhaf geliyor. Sadece çok sık idrara çıkma var ben de,zten o da olmasa tümden şüphelenicem :-p Amann neyse şimdi kendime nazar falan değdiririm en iyisi susayım :-))
Bugün anneannesi saolsun canım ne çektiyse yaptı, birkaç günlük yemeğim de hazır,daha ne olsun değil mi.Ben bu hamilelik işini daha çok sevmeye başladım. Sabahtan annemle beraber organik sebzelerimizi de aldık. Annemlerin evinin oraya bir adam köyden yumurta, domates, biber, salatalık, nohut getiriyor. Biz de kışlık erzaklarımızı aldık. Şimdi onları bir güzel buzluğa yerleştirmek kaldı. Daha önceden fasulyelerimi koymuştum, domates rendeleyip koyucam, biberlerimi koyucam,bir de nohut haşlayıp koymam gerek. Tabi bankanın yoğunluğunda ne ara fırsat bulur da koyarım bilmiyorum ama mutlaka birşeyler ayarlamam gerek.Havalar da iyice soğumaya başladı, ayaklarım çok üşüyor kalın kalın giyiniyorum valla hasta olmamak için.Şimdilik benden bu kadar, daha yapılacak ütülerim var,arada da dinlenmem gerek ki bu hafta bankada beni çok iş bekliyor.

4 yorum:

elif dedi ki...

merhabalar :)

sizi tebrik ederim, umarım sağlıkla, sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsiniz.
Ben henüz yeni evliyim ama ilk anından itibaren hamileliğin neler hissettirdiğini anlamak için sizi takip edeceğim.

kendinize iyi bakın...

Mutluanne dedi ki...

Amann tahtaya vurun nazar değmesin inşallah ilerde de çıkmaz bu saydıklarınız.Hayırlı olsun şimdiden
sevgiler

Ayça dedi ki...

Elif.se teşekkür ediyorum. Ben de hep hamile ve bebek bloglarını takip ettim nasıl bir duygu oluğunu anlamak için şimdi de aynılarını ben yaşıyorum,umarım siz de yaşarsınız bu güzel duyguyu.Birilerinin yazılarımı okuduğunu görünce o kadar mutlu oluyorum ki gerçekten teşekkür ederim.Siz de kendinize iyi bakın...

Ayça dedi ki...

Utku'nun annesi ben 3 gün önce birşeyler demiştim sanırım değil mi yaa benim kendime nazar değdirme ihtimalim ne kadardır sizce, bence çok fazla. Çünkü bugün midem bulanmaya başladı, umarım bu geçici bir durumdur :-)Sizin de maşallah ne şeker bir bebeğiniz var, Allah nazarlardan saklasın.Yorumunuz için teşekkür ederim.

Yorum Gönder