7 Kasım 2010 Pazar

İlk Cicilerimiz




Biraz uzun bir ara oldu biliyorum ama inanın bilgisayarı açmaya bile halim yoktu, işten eve gelince yemek yapıp sonra televizyonun karşısında uyuyorum.Uyku halim hamilelikten değil,işte çok yoruluyorum,bizim bölümden 2 kişinin tayini çıktı ve 2 kişi kaldık. Yeni gelen kişi de 1 hafta sonra gelicekmiş,yani daha 1 hafta bu şekildeyim. Hala işyerindekilere hamile olduğumu söylemedim zaten daha anlaşılmıyor.Bu arada hayatım için önemli bir karar aldım,bebeğimi doğurduktan sonra bankaya geri dönmeyi düşünmüyorum. Onun yerine hep hayalim olan kreş ya da oyun grubu gibi bir yer açmayı düşünüyorum. Tabi ben çocuk gelişimi ya da anaokulu öğretmenliğinden mezun değilim o yüzden çocukların eğitimi ile ben ilgilenmiyicem, ben oranın yöneticisi olucam gerektiğinde denetleyip,başında durucam.Belki sonradan o bölümlerden birinde yüksek lisans yapabilirim.Hem çocuğum da yanımda benimle birlikte olucak ve giriş çıkış saatlerim biraz daha esnek olabilecek.Aslında bu düşüncemi emekli olduktan sonra yapmayı düşünüyordum ama bankaya artık daha fazla tahammül edemeyeceğimi ve çocuğum açısından da en uygun olanın bu olacağını düşünüyorum.
Neyse yukardaki resimler bebişimizin ilk cicileri ikisini ben aldım,ikisi hediye geldi. En sondaki %100 organik,hatta internetten de yine organik bir set sipariş verdim o da yarın sanırım elimde olur. C&A'da çok güzel şeyler var,hem de fiyatları uygun.Özellikle hamile kıyafetlerine bayıldım bir tane aldım bile.Hem modern hem de şık şeyler var.Bebek için de 5'li kısa kollu body aldım.Ama en beğendiğim mağaza kesinlikle Mothercare oldu,o bodylerin şekerliklerine bittim.Desenleri o kadar güzeldi ki,ama annem 15'ini beklememi o zaman indirim olduğunu söyledi.Her ayın 15'inde Mothercare'de indirim varmış,ben bilmiyordum,öğrendim. Şimdi 15'ini bekliyorum.
Hamileliğime gelirsek 2,5 ayı geride bıraktım,riskli haftalarım 2 hafta sonra biticek inşallah.Ben de yine ne mide bulantısı,ne uyku,ne aş erme hiçbiri yok. Daha hiç kilo almamışım,çok sevindim. Zaten normal yediğimden az yiyorum ama sağlıklı şeyler yiyorum o yüzden bebeğim yeterince vitamin alıyordur diye düşünüyorum.Ama karnım çıktı, herkes şaşırıyor bu kadar erken çıkar mı diye valla ben de anlamadım.Kilomda bir değişiklik yok ama karnım dar birşey giyince baya baya belli oluyor.Herhalde füze gibi bir karın beni bekliyor :-)) Bu arada erkek olursa (ki herkes erkek demeye başladı ben de biraz öyle hissediyorum) adı hazır,daha doğrusu ilk adı hazır. Diğer adını da babası koyacakmış,kendisi adil olsun diye öyle olmasını sitedi.Kız olursa birkaç seçenek var ama açıkçası kız da daha zorlanacak gibiyiz.
Bizden havadisler şimdilik bu kadar,sevgiyle kalın...

0 yorum:

Yorum Gönder