7 Ekim 2010 Perşembe

Nazar

Evet nazar değdi, ama ben kendime değdirdim. Midem bulanmıyor, uykum yok demiştim değil mi,artık ikisi de var. Sabah ve akşamları midem bulanmaya başladı, canım bişey yemek istemiyor zorla yiyorum, gerçi bir açıdan iyi oldu biri ya da birşey bana dur demese ben deli gibi yemeye devam edicektim. Bunlar sıkıntılı durumlar olsa da sonunda güzel bir şey beni beklediğinden sabrediyor ve şükrediyorum. İnsan hayatta kaç kere hamile kalıyor ki, iyisiyle kötüsüyle tadını çıkartmak istiyorum. Ama şu aralar kafam o kadar karışık ki, bir yandan iş bir yandan ödevler, bir yandan ev işleri bir yandan da acaba bebeğim iyi mi kalbinin attığını duyabilecekmiyim gibi düşünceler kafamın içinde dönüp duruyor. Diğerleri bir şekilde halledilir de yeter ki  bebeğim sağlıklı olsun. Herkesin annesi gibi benim annem de derdi anne olunca anlarsın diye şimdiden birini kendinden fazla düşünmenin ne demek olduğunu anlıyorum,onun için endişelenmenin,o iyi olsun da ben kötü olsam da olur demenin ne demek olduğunu... Daha anlamam gereken çok şey var bunlar başlangıç biliyorum, olsun böyle başlangıçlara her zaman varım.
Bugünü saymazsam 1 hafta kaldı küçüğümle tanışmama, bana seninle tanışma şerefini vericeksin değil mi bebeğim....

2 yorum:

gutguturuna dedi ki...

mide bulanması bebeğin sağlıklı olduğu anlamına gelir demişti doktorum..bebeğin kalbi durursa ki allah korusun bulantı falan kalmazmış..ayrıca down sendromlu bebeklerde de bulantı çok olmazmış..yani bebek sağlıklıysa sen bol bol aşeriyosun...keyfini çıkar canım..rabbim sana güç kuvvet versin..bebeğini tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ve bebişini de seni de nazarda kem gözlerden korusun..

Ayça dedi ki...

"Gutguturuna" ne güzel dileklerde bulunmuşsun çok teşşekür ederim.Midemin bulanması azaldı ama pek iştahım yok,bakalım bu cuma doktorda herşey belli olacak, o yüzden ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi tam olarak bilemiyorum, belirsizlik kötü birşey, ama ben herzaman olduğu gibi iyi düşünmek istiyorum.Yorumun için teşekkürler,sevgiyle kal..

Yorum Gönder