20 Ekim 2010 Çarşamba

Ama Bu Haksızlık

Bugün iş yerinde performans değerlendirmesi vardı, ve bana en düşük notu vermişler,o kadar sinirlendim ve üzüldüm ki,zaten hassas bir dönemdeyim bu haksızlık karşısında sinirlerim bozuldu. Ben ki oradaki en fazla çalışan insanlardan biriyim,verdikleri işleri zamanında yapıyorum, insanlarla iletişimim iyi, kendimce iyi bir iş disiplinim var ama benden daha az çalışan insanlar daha fazla prim alıyor.İş hayatı bu adil olmadığını biliyorum, ama sen bir yönetici olarak çalışmayanı ödüllendirip çalışanı cezalandırırsan eninde sonunda bir yerde kendi ipini çekersin.Bu yetmiyormuş gibi bir de pazar gününe toplantı koymuşlar.Biliyorum bunlar iyi haberler değil, ama hayatımda hep de iyi şeyler olmuyor ve herşeyi paylaşmak için buraya yazıyorum eğer sadece iyi şeyleri yazsaydım samimi olmazdım değil mi?
Neyse bunları geçeyim,bebiş iyi sanırım,gerçi arada kasıklarımda ağrılar oluyor ama o kadar olur diyorum. Sabahları ve akşamları midem biraz bulanıyor ve canım hiçbirşey yemek istemiyor.Sadece öğlen normal oluyorum. Ama ona da şükür en azından kusmuyorum.Artık eğilirken zorlanıyorum,göbeğim daha büyümedi ama yine de birşey engel oluyor gibi. Geçen komik birşey oldu,ayakkabı deneyeyim dedim, ayağıma binbir zahmetle giydikten sonra kan ter içinde çıkartmaya uğraşıyordum o sırada görevli geldi ve ayağıma asıldı adam çekiyor ama ayakkabı çıkmıyor o sırada herkes bize bakmaya başladı,komik bir görüntü olmuştur mutlaka.Allah bilir göbeğim çıkınca ne durumlara düşücem :-))
Pazar günü bebişe birkaç şey bakayım diyorum,şimdi diyeceksiniz bu ne acele.Ama benim gibi 17 yaşından beri bebek kıyafetlerine,oyuncaklarına bakan (dergilerden, gittiğimiz mağazada gördüklerimden)biri olarak sanırım pek acele sayılmaz. Gerçi 5 aydan önce birşey alma derler ama ben hep bu hayalle yaşamıştım, alırken şöyle özenirim böyle özenirim diyordum,e-bebek'in, joker'in gazetede verdiği broşürleri hala saklarım içlerine bakar bebeğim olunca hangisini alsam diye düşünürdüm.Herhalde nasıl bir çılgınlık seviyesinde çocukları sevdiğimi anlamışsınızdır.Chico'ya uğramayı düşünüyorum,orda yeni doğanlar için 3'lü set halinde bodyler,tulumlar varmış, hem kış sezonunda olduğumuzdan yaz sezonu daha ucuzdur diye tahmin ediyorum,o yüzden şimdi almakta fayda var. İlk aldığım ciciyi de burda sizinle paylaşıcam.Bir de gitmişken D&R'a uğrayıp hamilelikle ilgili kitap almayı düşünüyorum. Çok beğendiğiniz,işinize yarayan kitap isimleri varsa lütfen yazın, deneyimli annelerin de blogu takip ettiklerini görüyorum o yüzden sizden tavsiye bekliyorum:-))

0 yorum:

Yorum Gönder